Artemide


Kan du ikke finde den Artemide-lampe, du mangler? Kontakt os endelig på webshop@xakt.dk eller kig forbi butikken - vi har mange flere Artemide-lamper.

Artemide Group blev grundlagt i 1960 i Pregnana Milanese af Ernesto Gismondi. I dag forhandles Artemide i 98 forskellige lande.

Artemide er i dag et af de mest kendte brands indenfor belysning og står bag flere af nutidens designikoner fx den populære Tolomeo-lampe. Med fortsat fokus på innovation og kvalitet søger Artemide hele tiden at videreudvikle konceptet lys i samarbejde med kendte internationale designere og gennem workshops på designskoler, hvor de nytænkende talenter håndplukkes. Alt dette gøres for at sikre Artemides udvikling indenfor både lys og design.

Den ledende filosofi hos Artemide er ”The Human Light”, som kort fortalt går ud på at øge menneskers livskvalitet med lys. Artemide anskuer lys som en vigtig del af folks hverdag både hvad angår aktiviteter, humør og velbefindende. Med deres innovative tilgang til belysning, stræber Artemide konstant efter at skabe et lys, som matcher menneskets stigende behov for fleksibilitet, visuel nøjagtighed med et minimal forbrug af miljøressourcer.

Mest populære
Artemide Tolomeo Væglampe Micro Pinza Aluminium
DKK 1.010,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Artemide Tolomeo Bordlampe Micro T Anodized grey
DKK 1.745,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Artemide Tolomeo Bordlampe  Micro T Black
DKK 1.745,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Artemide Tolomeo Bordlampe Micro T Anodized red
DKK 1.745,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Artemide Tolomeo Bordlampe Mirco T Gold
DKK 1.499,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven