Brands  

X-Akt er en af de mest førende onlineshops indenfor bolig og indretning. Vi deler den passion mange danskere har for boligindretninger og mener, at det er vigtigt at have et personligt og hjemmeligt hjem, som man kan slappe 100 % af i, men også er stolt af at vise frem til vennerne.

Vi har et tæt samarbejde med de største og mest populære brands – nationale, såvel som internationale. Vi sørger for hele tiden at være først med det nyeste indenfor boligindretninger, hvad end det er møbler eller tilbehør, du er på udkig efter.

Blandt vores brands finder du mærker med over 100 års erfaring indenfor faget, som eksempelvis Royal Copenhagen, Georg Jensen og Lyngby, som giver dig porcelæn og boligtilbehør i både originale og fornyede udgaver – alt i fantastisk håndværk og tidsløst design! Endvidere samarbejder vi også med de nyeste mærker indenfor bolig og indretning, som Ferm LIVING, HAY, Tom Dixon og mange andre. Dermed har vi et kæmpe udvalg af møbler og boligtilbehør til ethvert hjem, enhver stil, enhver pris og i både moderne og retro designs!
Vi har samlet de mest populære brands til dig og giver dig her en overskuelig måde at finde frem til lige netop dit ynglings brand. God fornøjelse!

Varenummer: 3100000132
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 54.961,00
DKK 41.300,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Spar DKK 13.661,00
Læs mere
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven