By KlipKlap

By Klip Klap er mest kendte for sine fantastiske og praktiske kombi møbler og fold-ud-madrasser. Her kombineres funktionalitet og stilfult design og kvalitet, og skaber derved et møbel, som kan bruges til tumlemadras, sofa, daybed, hyggekrog og gæsteseng.

Kvaliteten og designet giver dig mulighed for at have madrassen igennem mange år, lige fra  barnet er helt lille, til det rykker ind på teenagesværelset og skal have overnattende gæster.
Idéen til multimadrassen opstod, da stifteren af by KlipKlap, Pia Lauritsen, efter lang tids søgen i butikker og på nettet måtte konstatere, at der ganske enkelt ikke fandtes en stor hygge- og tumlemadras i flot design.

Vores fokus er som altid på design, kvalitet og anvendelighed. Har du specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, som matcher dig og dine behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores 2000 m2 store møbelhus på Orebygårdvej i Herning.

By KlipKlap Kids Chair Børnestol Plum
DKK 1.600,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
By KlipKlap Kids Chair Børnestol Warm grey
DKK 1.600,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
By KlipKlap Børnestol Kids Chair Gold
DKK 1.600,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
By KlipKlap børne stol Kids Chair rose
DKK 1.600,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven