Foderbræt & Fuglehuse

Fuglehus, fuglekasse og fordrebræt  - Fuglenes bolig har mange navne.

Fuglehusene benyttes af havens fugle det meste af året - forår og sommer til unger, men også efterår og vinter til ly for vind og vejr.

Det er fantastisk at kunne følge fuglenes liv, med et fodrebræt til haven har du mulighed for dette - En enkel løsning som gør at fuglene kan følges på tæt hold.

Vi har her samlet et nøje udvalg, et udvalg som vil passe ind i haven eller som med fordel også kan bruges på terrassen og altanen.Muubs Foderhus i Jern
Varenummer: 2550001442
DKK 4.000,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven