Handvärk

Se vores udvalg af fine møbler fra det danske brand Handvärk, der går højt op i æstetisk bæredygtighed. Derudover er nordisk DNA også et af nøgleordene, og de går meget op i både det nordiske udtryk men også den nordiske lidenskab omkring design. Derfor tager Handvärk ingen genveje og bruger kun ægte råvarer som marmor og de lækreste lædertyper som anilin læder, der alt sammen udvikler patina. Om du leder efter et fedt marmorbord som spisebord, sofabord, eller sidebord eller en lækker og moderne daybed, kan du finde et godt bud her.
Husk vi leverer indenfor kun én hverdag, når du lægger din ordre inden kl 14!

DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven