Job hos X-Akt

Webassistent til X-Akt Herning


Brænder du for kundeservice og ordrehåndtering, har du teknisk snilde, og kan du supportere en travl organisation med mange forskellige behov og har du lyst til at bidrage til at bevare et højt serviceniveau i en travl hverdag hos X-Akt? Så er det måske lige dig vi står og mangler som vores nye webassistent.
Du skal være ansvarsbevidst, robust og yderst detaljeorienteret. Du skal kunne håndtere flere bolde i luften ad gangen i en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Være en fleksibel team player med afsmittende positiv energi og være vild med interiør, design og møbler.

Arbejdsopgaver:
Opgaverne kan variere meget, da vi hjælper hinanden på tværs i organisationen. Dine primære opgaver vil være inden for webshoppen hvor opgaverne er:
-Vareoprettelse
-Ordre håndtering, plukning og forsvarlig nedpakning af både møbler og accessories
-Fakturering af kunde ordre, lave pakkelabels og booke paller
-Kundeservice, besvarelse af mails + telefon
-Div. ad hoc opgaver i hele organisationen

Vi forventer at du:
-Har en relevant erfaring og forståelse for alle webshoppens opgaver
-Ser alle dine opgaver som en udfordring og med et smil på læben
-Er yderst servicemindet, positiv og vant til kundekontakt
-Kan arbejde selvstændigt og håndtere nedpakning af større paller med møbler

Som person er du positiv, glad og yderst serviceminded. Du befinder dig godt både med at arbejde selvstændigt ved pakkebordet, hvor de mange webordre færdiggøres fra plukning til forsvarlig afsendelse heraf. Du har overblik over hver en detalje omkring webordrene og kan lide at skabe mersalg. Vi har til tider hektiske og meget travle hverdage, og hjælper hinanden, så vi når sammen i mål. Du bliver en del af et webteam, hvor engagement, ordenssans og være en fleksibel holdspiller er nøgleordene for vores fælles succes. Du er derfor ikke bange for at tilbyde din hjælp, hvor det er nødvendigt.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er:  Mandag – torsdag kl 8.00-16.00 og fredage til kl 14.00.
Send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgning og CV med foto sendes til sussie@xakt.dk  mærket ”Ansøgning Websassistent”

(Pga. ferie bekræftes modtaget ansøgning først senere)

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Webmaster Sussie Rasmussen på sussie@xakt.dk

X-Akt er et bolig og livsstilshus med et stort sortiment af unikke møbler, interiør, brugskunst og gourmet produkter. Vi sælger dansk og internationalt møbeldesign og tilbehør i særklasse til indretning af moderne hjem. Vores professionelle team rådgiver gerne, og kommer med moderne og kreative forslag til din indretningsløsning. Vi lytter til dine behov for individualitet, funktionalitet og æstetik.Kommunikationsassistent til X-Akt Herning


Har du erfaring med annoncering på sociale medier, er du god til at skrive nyhedsbreve og har du stor interesse for digital marketing, så er det måske dig der skal være vores nye kommunikationsassistent
hos X-Akt.
Du skal være ansvarsbevidst, og yderst detaljeorienteret. Du skal kunne håndtere flere bolde i luften ad gangen i en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Være en fleksibel team player med afsmittende humør og være vild med interiør, design og møbler.

Arbejdsopgaver:
Opgaverne kan variere meget, da vi hjælper hinanden på tværs i organisationen. De primære opgaver vil være inden for webshoppen hvor opgaverne er:

-Tekstforfatning i form af oprettelse af varer og artikler mm.
-Udsende Nyhedsbreve (Mailchimp)
-Vedligeholdelse af alle vores sociale medier - Facebook, Instagram og Google +
-Fotografering af miljø billeder til webshop, aviser og sociale medier
-Alt grafisk arbejde, opsætning af annoncer og skilte til butikken
-Div. ad hoc opgaver i hele organisationen

Vi forventer at du:
-Har forståelse og erfaring med digital marketing, herunder SEO, sociale medier og nyhedsbreve
-Har et stort kendskab til Office programmerne, Photoshop og InDesign og har god IT forståelse
-Kan implementere, tilrette og berige downloads og redigere produkt og miljøbilleder
-Analytisk stærk og har en datadrevet tilgang til opgaveløsning
-Er resultatorienteret, handlekraftig og robust

Som person kan du tænke og arbejde innovativt i henhold til mål og strategi. Du befinder dig godt med at arbejde selvstændigt og i webteamet, der til tider kan have hektiske hverdage og meget travlt. Du bliver en del af et team, hvor engagement, ordensans og være en positiv fleksibel holdspiller er yderst vigtigt. Og derfor er du ikke bange for at tilbyde din hjælp, hvor det er nødvendigt.

Stillingen er en fuldtidsstilling.
Arbejdstiden på kontoret i Herning er mandag – torsdag kl 8.00-16.00 Fredage til kl 14.00

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da samtaler bliver afholdt løbende.
Ansøgning samt CV, med billede sendes til sussie@xakt.dk mærket  ”Ansøgning Kommunikationsassistent”.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Webmaster Sussie Rasmussen på sussie@xakt.dk
(Pga. ferie bekræftes modtaget ansøgning først senere)


X-Akt er et bolig og livsstilshus med et stort sortiment af unikke møbler, interiør, brugskunst og gourmet produkter. Vi sælger dansk og internationalt møbeldesign og tilbehør i særklasse til indretning af moderne hjem. Vores professionelle team rådgiver gerne, og kommer med moderne og kreative forslag til din indretningsløsning. Vi lytter til dine behov for individualitet, funktionalitet og æstetik.


DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven