LERA

Giv dit hjem lidt kant med disse spændende dekorationer fra Lera. Lera babyhoveder, den såkaldte "Raku Doll"-serie er designet af den svenske Lisa Hammar Posse, der står bag mærket Lera. ”Raku” er en forkortelse for det japanske ord Rakuyaki, der betyder ”ro, glæde og velbehag”, der er en urgammel japansk måde at lave keramik på, hvor keramikken bliver brændt på en helt speciel måde og derefter placeret i en tønde med savsmuld. Dette nedsætter iltforsyningen og giver keramikken glasurlag, der bliver helt unikt hver gang.
Forny dit hjem med de fede Lera Raku Doll baby hoveder og husk vi giver gratis fragt ved køb over 500 kr. indenfor kun én hverdag.

Lera Raku Doll Keramik Dukkehoved Sort
DKK 849,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Lera Raku Doll Keramik Dukkehoved Turkis
DKK 849,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
Lera Raku Doll Keramik Dukkehoved Sort/hvid
DKK 849,00
   Levering 1 - 2 hverdage

Læs mere
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven