Om os

HJERTELIG VELKOMMEN TIL X-Akt shoppen!

X-Akt er et bolig- og livsstilhus med et stort sortiment af unikke møbler, interiør, brugskunst og gourmetprodukter.

Vi sælger dansk og internationalt møbeldesign og tilbehør i særklasse til indretning af det moderne hjem. Vores professionelle team rådgiver gerne og kommer med moderne og kreative forslag til din indretningsløsning. Vi lytter til dine behov for individualitet, funktionalitet og æstetik.

Webshoppen er et visuelt brændpunkt for interiørdesign, der tilfredsstiller kræsne og skarpe øjne. Gennem eksklusive designløsninger og opmærksom service - tilbyder vi dig rammerne for en helt særlig oplevelse, hver gang du handler hos os.

X-Akt blev stiftet af Preben og Ulla Hjort som i 1994 åbnede dørene til en 50 m² livstilbutik. Siden da er butikken udvidet på varesortiment, produktkategorier og personalestab. I februar 2014 blev X-Akt opkøbt af Bent Povlsen.

Med Bent Povlsen som ejer, opstod det topmoderne bolighus på 2000 m² beliggende på adressen Orebygårdvej 11 i Herning. Samtidig med åbningen af butikken gik vores webshop i luften.

Vi lægger stor vægt på kunden og den positive oplevelse det skal være at handle både i webshoppen og i butikken med personlig betjening og kompetent vejledning.

Besøg os i butikken eller på webshoppen og få masser af inspiration og oplev vores store udvalg af lækre designmøbler og interiør. Skulle du have specielle ønsker eller idéer, hjælper vi selvfølgelig meget gerne.

Vi ser det som vores fornemste opgave - at finde og præsentere en konstant strøm af unikke produkter, som kan gøre dit hjem personligt og helt specielt.


DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven