Opret ny bruger

Du er nu på vej til at oprette en bruger på www.xakt.dk Her vil du kunne se statistikker over dine ordre, og gemme dine oplysninger til næste gang du handler hos X-Akt.  

Her kan du også tilmelde dig, vores fantastiske spændende nyhedsbrev - Følg med i nye tiltag og et univers af nyheder af lækre og unikke produkter indenfor møbler, interiør, brugskunst og gourmet produkter.

Som bruger hos XAkt har du også mulighed for at lave din ønskeseddel til bryllup og fødselsdag online.
Du tilføjer bare dine varer til din huskeliste, så dine inviterede derefter kan logge ind og se hvad der er på listen, så er du sikker på ikke at få den samme gave to gange.

Brugerinformation:
Email:
*
Adgangskode:
*
Tilmeld mig nyhedsbrev:  

Faktureringsadresse:
Navn: Kontaktperson:
*
 
Adresse:
*
Postnr.:
*
By:
*
Land:
Telefon:
*
DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven