Reflections Copenhagen


Reflections Copenhagen er en helt unik samling af håndlavede krystalstykker, som er udformet til diamantspejle, vaser og lysestager. Reflections udfordrer de traditionelle stilarter ved at tilføje nye dimensioner og muligheder for boligindretning. Spejlene er designet med en stærk visuel struktur for at skabe en kontrast af lys og refleksioner gennem ikke-traditionelle spejlbilleder. Husk, alt i dit liv er en afspejling af et valg, du har foretaget. Hvis du ønsker at tage en nyt valg, byder vi dig her velkommen til en verden af ​​Reflections Copenhagen by Hugau Larsson.

DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven