The Dybdahl Co.

Bag The Dybdahl Co. står den eventyrlystne Henrik Dybdahl, som på sine mange rejser har bladret sig igennem adskillige fantastiske billedsamlinger på biblioteker, museer og arkiver for at finde de helt perfekte illustrationer at tage udgangspunkt i til sin plakatkunst.

Kombinationen af lækre botaniske illustrationer i retro-stil giver et moderne udtryk og er en anderledes måde at få grønne planter ind i dit hjem.

Plakaten kommer i et rør uden ramme.

Mangler du en ramme til din nye The Dybdahl Co. plakat? Se vores udvalg af rammer.

DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven