X-Akt ErhvervsindretningX-Akt har igennem mere end 20 år været kendt for, at præsentere møbler og bolig interiør med et højt design niveau, også med kant, som er med til at skabe det personlige touch til privaten. Vi er eksperter i, at skabe det perfekte mix mellem design og skæve løsninger - Også når det kommer til indretning af erhvervslokaler. Om det er til kontormijøet, mødelokaler, loungeområdet, værelser på hotel eller restauranten, så har vi det rigtige udvalg i huset til at skabe den rette stil. Vi kommer gerne med design og indretningsoplæg ,og står gerne for totalløsninger inklusiv montering, og sikre som altid, at alt bliver afleveret til virksomhedens fulde tilfredshed.

Hvis I ønsker et arbejdsområde hvor god atmofære er en vigtig spiller, så vil vi gerne tilbyde at hjælpe med vores erfaring. Vi har et stort udvalg af møbler og interiør til, at skabe de gode rammer for arbejdsdagen. Lækre designs af skriveborde og stole, som er ergonomiske korrekte, reoler og skabe som passer perfekt til det moderne kontor. Vi kan med vores erfaring designe et lækkert loungeområde som gør, at gæsterne i venteværelset får den bedste modtagelse og komfort. er det kantinen der skal have et nyt look skal vi gøre vores for at det bliver til et hyggeligt samlingspunkt for medarbejderne. Kort sagt så kan vi med vores viden og kendskab til indretning, skabe de bedste og mest optimale løsninger for netop Deres firma.

X-Akt har stået for indretningen i kantinen hos Niebuhr Gears.

Indretning af smukke Hotel Oasia i Århus C sommer 2016

Indretning af smukke Hotel Oasia i Århus C sommeren 2016.
Smukke Bent Hansen stole i læder og rå kantineborde fra Muubs, lamper i beton og rå og rustikke sofaer i Jern og med en rå læder fra Muubs.Mange forbinder HAY med møbler og accessories til det private hjem. HAY er ikke kun til private, men i høj grad også til erhvervslivet. HAY har lavet rigtig mange møbler som der vil passe perfekt ind i et kontormiljø. Et andet brand vi også har stor erfaring og tiltro til er RUMAS - De leverere rigtige flotte kontormøbler i klassisk design og med ergonomiske kontormøbler i  høj  kvalitet.

Indretningsopgave af konferencerum, mødelokale og personalerum hos Tandlægerne Kold, Herning.


Venteværelse ved Tandlægerne Kold i Herning.

Indretningsopgave af venteværelse og patientrum i Sundhedshuset, Lind
I X-Akt har er har vi et stort kendskab til design - vi bruger vores viden til at rådgive vores kunder på bedste vis.
Vi står altid gerne til rådighed med vores kompetencer og viden - uanset om det er en stor eller lille kunde.
Om det er den lille Suhsi restaurent der gerne vil købe H. Skjalm P. Marmor Plader, eller om det er et mødelokale der skal leveres ekspertise til, så gør vi altid vores til, at kunden bliver tilfreds med det endelige resultat.

DESIGN VARER FRA XAKT

www.xakt.dk byder på et inspirerende univers af både danske og internationale anerkendte møbel designs, der endda er tilgængelige på lager. X-Akt bolighuset i Herning, har altid været fokuseret på det specielle og skæve møbel og interiør design med en brændende passion, når det bevæger sig på grænsen af kunstens verden med unikke og skæve designere indenfor den store møbelverden.

Designhus på 2000 kvm • Kæmpe møbelhus online • Designvarer lige til døren

Vi har et kæmpe lager af Hay barstole, som kan sendes på kun én hverdag, samt spiseborde og mange andre møbler, som reoler, tidsløse spisebordsstole og jernskabe. Her på shoppen findes over 10000 varenumre, som allesammen har lynhurtig levering på kun 1 hverdag.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig. Vi kan træffes på:

Åbningstider i X-Akt


X-Akt   /   Orebygaardvej 11   /   7400 Herning   /   +45 97 26 84 88   /  webshop@xakt.dk  /  CVR. 35631712
Klik mig
0 varer i kurven